måndag 26 maj 2014

[till salu]
Vet ni vad? Vi har av en händelse ett gäng koppar- och mässingskittlar här hemma nu som vi gärna blir av med. Prisvärda och rejäla. Det kanske finns något intresse för dessa, vad vet jag? Hör av er i sådana fall. På mailen går bra. Vi har ofta resor till Nässjö, Eksjö och Vetlanda, så dit är det inga problem med leverans. Här nedan har jag provat att plocka in ett gäng i köket, vid min kära svarta byrå. Den har ni inte sett förr va? Tänk att allt gör sig fint där! Perfekt är kittlarna till ett gäng kuddar, oliv - och fikonträd eller inrednings-tidningarna. Det finns även ett så kallat kolmått som sommarblommorna står vackert i. 

Kitteln med svart grepe finns i både koppar och mässing. I koppar finns den i 6 storlekar, höjden på alla är 25 cm. Diametern är  25 cm, 30 cm, 35 cm, 40 cm, 45 cm och 50 cm. I mässing finns de i diametern 30 cm, 35 cm, 40, cm, 45 cm och 50 cm. (Alltså ingen med diametern 25 cm). Priserna ligger från 125:- för den på 25 cm diameter, till 250:- för den största, i tjugofemkronorsintervaller. Är ni med? Hojta till annars.


Den här modellen på kittel har lite mer utsmyckade handtag. Finns också både i koppar och mässing. Höjden på dessa är 35 cm. De finns i tre diametrar: 40 cm, 45 cm och 50 cm. Här är priserna 200:-, 250:- och 300:-. "Kolmåttet", eller kannan, är 52 cm högt och har en diameter på 18 cm. Finns i både koppar och mässing.

Men som sagt, hojta till om det är någon som är sugen på något. 


/ hanna

2 kommentarer:

  1. Hej. Har du kvar något av koppar och mässings kittlarna/vaser/kanna grejorna?

    SvaraRadera